Tabithaar kapper aan huis Gorinchem

De professionele kapper aan huis voor jong en oud

Zit uw haar niet meer zoals u wilt en heeft u overdag geen tijd om naar de kapper te gaan omdat u fulltime werkt? Of bent u vanwege uw gezondheid niet meer in staat om zelfstandig naar de kapper te gaan? Dan is gediplomeerd kapper aan huis Tabithaar Gorinchem wellicht de betaalbare oplossing waarnaar u op zoek bent.

Als gediplomeerd kapper aan huis werk ik in de regio Gorinchem van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur. U kunt met mij een afspraak maken wanneer uw woonplaats binnen een straal van 15 kilometer rond Gorinchem ligt. U kunt bij kapper aan huis Tabithaar Gorinchem elk model laten knippen, verven en stylen.

Er is wel een verschil tussen de tarieven van kapper aan huis Tabithaar Gorinchem en de reguliere kapperszaken. In tegenstelling tot hetgeen u zou verwachten betaalt u bij kapper aan huis Tabithaar Gorinchem een veel lager tarief, terwijl u niet door weer en wind hoeft.

Afspraak maken met de kapper aan huis Gorinchem

U kunt met mij als gediplomeerd kapper aan huis Gorinchem een afspraak maken door mij te bellen, mailen of sms-en. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact.