Tabithaar de voordelige thuiskapper Gorinchem

Thuiskapper Tabithaar komt naar u toe in Gorinchem en omgeving

Wellicht herkent u de volgende situatie. Uw haar moet hoognodig gedaan worden, maar vanwege uw werk heeft u overdag geen tijd beschikbaar. En ’s avonds zijn de kapsalons gesloten. Wat dat betreft spelen de meeste kappers niet in op de huidige gezinssituatie. In vrijwel alle gezinnen werken beide partners. Dit probleem behoort in de regio Gorinchem tot het verleden. Als thuiskapper komt Tabithaar in de regio Gorinchem naar u toe wanneer het u uitkomt. In een ontspannen en huiselijke sfeer knip, kleur en verzorg ik als gediplomeerde thuiskapper Gorinchem uw haar en dat van uw huisgenoten in elk gewenst model.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs bij thuiskapper Tabithaar

Een misvatting is, dat u bij een thuiskapper niet elk gewenst model kunt laten knippen, kleuren en stylen. Dat wordt namelijk door veel kappers met een eigen kapsalon verteld. Bij een professionele en gediplomeerde thuiskapper Gorinchem als Tabithaar kunt u elk model laten knippen, verven en stylen. Er is wel een verschil. U betaalt bij thuiskapper Tabithaar Gorinchem een lager tarief, terwijl u niet door weer en wind hoeft.

Informatie of afspraak thuiskapper Gorinchem

U kunt mij als gediplomeerd thuiskapper Gorinchem inschakelen wanneer uw woonplaats ligt binnen een straal van 15 kilometer rond Gorinchem. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen, mailen of sms-en. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact