Op zoek naar een kapper Gorinchem

De voordelige kapper Gorinchem voor jong en oud

Wanneer u op zoek bent naar een kapper Gorinchem, dan kunt u kiezen uit meer dan veertig kapsalons in Gorinchem. Bij sommige kapsalons kunt u zonder afspraak terecht, maar bij de meeste kapsalons moet u tijdens de openingstijden tussen 9.00 en 17.30 een afspraak maken. Voor steeds grotere groepen mensen levert dit problemen op, omdat zij een fulltime baan hebben. Bij Tabithaar de gediplomeerde kapper Gorinchem heeft u dit probleem niet. U kunt met mij een afspraak maken maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Als kapper Gorinchem kom ik in de regio Gorinchem naar u toe wanneer het u uitkomt. In een ontspannen en huiselijke sfeer knip, kleur en stijl ik als gediplomeerde kapper Gorinchem uw haar en dat van uw huisgenoten in elk gewenst model.

De betaalbare en gediplomeerde kapper Gorinchem

Een misvatting is, dat u bij een thuiskapper niet elk gewenst model kunt laten knippen, kleuren en stylen. Dat wordt namelijk door veel kappers in Gorinchem met een eigen kapsalon verteld. Bij een professionele en gediplomeerde kapper Gorinchem als Tabithaar kunt u elk model laten knippen, verven en stylen. Er is wel een verschil. U betaalt bij thuiskapster Tabithaar Gorinchem een veel lager tarief, terwijl u niet door weer en wind hoeft.

Informatie of afspraak maken bij de kapper Gorinchem

U kunt mij als gediplomeerd kapper Gorinchem inschakelen wanneer uw woonplaats ligt binnen een straal van 15 kilometer rond Gorinchem. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen, mailen of sms-en. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact.