Tabithaar de gediplomeerde thuiskapster Gorinchem

De thuiskapster Gorinchem voor jong en oud

Steeds meer mensen in de regio Gorinchem maken gebruik van de betaalbare diensten van Tabithaar de gediplomeerde thuiskapster Gorinchem voor jong en oud. Want thuiskapster Tabithaar Gorinchem komt bij u langs wanneer het u en uw gezinsleden het beste uitkomt. U kunt een afspraak met mij maken als gediplomeerd thuiskapster Gorinchem maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Bij thuiskapster Tabithaar Gorinchem knippen, kleuren en stylen in elk gewenst model

Thuiskapster Tabithaar Gorinchem werkt uitsluitend met professionele producten van de A-merken Schwarzkopf, Hair Light en Biosilk. Als klant kunt u deze producten rechtstreeks bij mij bestellen. Bij een professionele en gediplomeerde thuiskapster Gorinchem als Tabithaar kunt u elk model laten knippen, verven en stylen. Er is wel een verschil. U betaalt als klant bij thuiskapper Tabithaar Gorinchem een veel lager tarief.

Afspraak maken met thuiskapster Tabithaar Gorinchem

U hoeft niet langer door weer en wind. Laat uw kapsel en dat van uw huisgenoten in elk gewenst model door thuiskapster Tabithaar Gorinchem in een ontspannen en huiselijke sfeer knippen, kleuren en stylen. U kunt mij als gediplomeerd thuiskapster Gorinchem inschakelen wanneer uw woonplaats ligt binnen een straal van 15 kilometer rond Gorinchem.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met thuiskapster Tabithaar Gorinchem kunt u bellen, mailen of sms-en. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact